LAPOSTETŐ SZIGETELÉS

lapostető szigetelés budaörsCégünk több éves, nagy szakmai tapasztalattal vállalja lapos tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelését, új tetők készítését és régi tetők felújítását.

Bitumenes szigetelések:

A tető szigetelésének felújítását minden esetben a szigetelésre történő előkészítésével kezdjük. Ez a tetőfelület megtisztításából áll, valamint a szigetelendő vízszintes és függőleges felületeket bitumennel vonjuk be.

A szigetelés folyamata:

  • Hólyagok, repedések felvágása, javítása
  • Meglévő szigetelőlemez perforálása
  • Szigetelendő felület függőleges részeinek bitumennel bevonása
  • A tető szellőztetésére szabvány szerinti új páraszellőzőket építünk be.

A régi tetőösszefolyók helyett újakat építünk be.

Egy rétegű  bitumenes szigetelés:

Ez a legegyszerűbb szigetelés típus. Akkor alkalmazható, ha a régi tetőfelület szintén bitumenes szigeteléssel készült és állapota ezt lehetővé teszi.

lapostető_szigetelés_budaörsA tetőfelület előkészítése után egyenes rétegrendben lángolvasztással történik a bitumenes lemez lefektetése, illetve a függőleges felületekre is felvezetjük. A függőleges felületekre felhajtott szigetelőlemezt mechanikusan rögzítjük. A bitumenes lemez felső felületén ásványi őrlemény található, mely megóvja az UV sugárzás káros hatásaitól is.

Két rétegű bitumenes szigetelés páraelvezetéssel:

Ha a szigetelés jelenlegi állapota ezt szükségessé teszi, akkor egy plusz filcalátétes páratechnikai bitumenes szigetelőlemez kerül lefektetésre. Ez lehetővé teszi a födémben keletkezett  pára illetve gőz kiszellőztetését.

Két rétegű bitumenes plusz hőszigeteléssel:

A tető állapotától függően különböző vastagságú, fajtájú és típusú hőszigetelés kerül lefektetésre, amelyre a páratechnikai lemez, majd a bitumenes lemez kerül rögzítésre lángolvasztással.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat!
Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!